Műszakis egyetemisták a harmadosztályban

Posted: 2013. október 2. by kudu90 in Uncategorized

Mondhatni, kuriózumnak számít, hogy egy egyetemi kar saját csapatot indítson nagypályán. Debrecenben ez megvalósult, a Műszaki Kar szorgalmas hallgatói ősszel elindultak a Hajdú-Bihar megyei III. osztályban. A csapatról, illetve a megalakulásról a DEAC MK mindenesét, Pöszmet Tibort kérdeztük.

Olvass tovább »

Pajkos János interjú

Posted: 2013. október 2. by kudu90 in Uncategorized

2011 júliusában úgy döntöttek a Debreceni Egyetem vezetői, hogy átszervezik az egyetemi sportklubot, melynek keretében átalakult a DEAC labdarúgása is. Ekkor nevezték ki a klub labdarúgó utánpótlás szakmai igazgatójának Pajkos Jánost, aki nem csak az utánpótlásképzésben, hanem nagypályán is több csapatnál letette névjegyét, dolgozott többek között a DVSC, DVTK, Győri ETO együtteseinél is. Interjúnk során a célokról, eredményekről, valamint a DEAC és a Debreceni Egyetem kapcsolatáról kérdeztük Pajkos Jánost.

Olvass tovább »

A játékos, akinek a labdarúgás teszi ki mindennapjait. A játékos, aki ötven felett is ugyanazzal a lelkesedéssel fut ki a pályára, mint kissrác korában. A játékos, aki bármikor szívesen segít társain, a játékos, akinek a szatmári labdarúgás sokat köszönhet. Tukacs Lászlót kérdeztük saját pályafutásáról, illetve a megyei labdarúgás helyzetéről.

Olvass tovább »

Halasztás EL-utasítva

Posted: 2011. július 29. by kudu90 in Magyar labdarúgás
Címkék: , ,

,,A Versenybizottság nem járul hozzá, az OTP Bank Liga 3. fordulójában a 2011. július 31-én (vasárnap) 19 órára kisorsolt MVM Paks – Lombard Pápa Termál FC bajnoki mérkőzés kezdési időpontjának módosításához.” – áll az MLSZ közleményében. Nem egészen két héttel ezelőtt viszont a Videoton halasztási kérelmét rögtön elfogadták. Hogy is van ez?

Olvass tovább »

Kihirdette Egervári Sándor az Izland elleni barátságos válogatott mérkőzés keretét. Vegyük sorba, kit miért (kit miért nem) hívhatott be a válogatott elsőszámú embere. Számvetés.

Olvass tovább »

Újra fociláz tört ki hazánkban, második helyen álltunk az EB-selejtezőn csoportunkban, előttünk csak a hollandusok tanyáztak. Eljött a két felvonásos előadás első találkozója, először Budapesten.

Olvass tovább »

Rémálom az Üllői úton

Posted: 2011. március 14. by kudu90 in Magyar labdarúgás
Címkék:

Újabb rangadó, újabb Fradi-zakó, az idei szezonban Prukner László alakulat a rangadókon teljesen más arcát mutatja.

Akárhogy nézzük, rangadó. A bajnoki első látogat a tabellán a második helyezetthez. Mindenki feszült, ideges, ámbár jó meccsre számít. Beharangozás szerint az év meccse várható. Ha a Fradi nyer, nyílt lesz újra a bajnokság, ha a Vidi, akkor lassan postázható a bajnoki serleg Székesfehérvárra.

Olvass tovább »

Hazai oldalról feltámadásról, vendég szempontból bírói befolyásról beszélnek. Hol az igazság? Megpróbáltunk utánajárni…

Olvass tovább »

Kovács Péter személyében először nyert freestyle világbajnoki címet magyar versenyző. Az Abu-Dzabiban megrendezésre kerülő világbajnokságon a magyar fiú a francia klasszis, Sean Garnier ellen diadalmaskodott!  (MTI)

Gratulálunk Péter!

Egyik freestlye videója:

Heti videó

Posted: 2011. március 4. by zsolty89 in Videók